Головна
банківська справа  |  будівництво  |  бухоблік та аудит  |  економіка  |  історія  |  культура  |  маркетинг  |  медицина  |  менеджмент  |  міжнародні відносини  |  педагогіка  |  право  |  психологія  |  сільське господарство  |  соціологія  |  спорт  |  технології  |  транспорт  |  фізика  |  фінанси

Реферати

Кулінарія і продукти харчування

10 цікавих фактів про харчові продукти навколишні людини
Перелік самих шкідливих продуктів, які стоїть є як можна рідше або відмовитися від них зовсім: рафінований цукор, ковбаса, маргарин, майонез. Опис самих корисних продуктів, які варто включати в раціон як можна частіше: риба, яблука, морква.
інфо

Development of technology of crude smoked sausage
Characteristics of sausages, of raw and auxiliary materials. Technology of production of dry sausage enzymatic. Technological line for crude smoked sausage production. Requirements for the finished product, for quality sausage. Defects of sausages.
інфо

McDonald's
Індустрія швидкого живлення - McDonald's. Соковитий гамбургер, картопля фри і кока-кола з льодом як любима їжа підростаючого покоління. Створення мереж швидкого живлення. Випадки клінічного ожиріння серед молоді. Продукти, корисні для здоров'я.
інфо

Австралійська кухня
Сучасна австралійська кухня - кулінарна пристрасті Сходу і Заходу, древні традиції тубільців і рецепти емігрантів з всього світу. Традиційні австралійські блюда, делікатеси, десерти, напої і провина. Рецепти деяких блюд австралійської кухні.
інфо

Автоматизація лінії виробництва в'яленої риби
Принципова схема виробництва в'яленої риби, основні етапи і особливості даного технологічного процесу. Принципи і обгрунтування вибору параметрів контролю, регулювання і сигналізації, приладів і коштів автоматизації, що використовуються при в'ялінні.
інфо

Автоматизація процесу копчения риби
Вибір контрольованих параметрів процесу копчения риби. Фізична модель побутової коптильної установки. Режими процесу копчения. Модель системи автоматичного регулювання температури повітря. Управління нагрівником по температурі продукту.
інфо

Авторські шедеври кухні
Самі відомі кухарі світу. Славнозвісні ресторани світу. Рецептури блюд французької, італійської, англійської і російської кухні. Сировина, що Використовується для приготування шедеврів авторської кухні. Санітарні вимоги до первинної обробки продуктів харчування.
інфо

Агрохолдинг "Ясні Зорі" ТОВ "Белгранкорм" АПХ БЕЗРК-Белгранкорм"
Порядок обліку продуктів переробки птаха. Асортимент продукції агропромислового холдингу, що випускається "БЕЗРК-Белгранкорм", процес виробництва. Функціонально-технологічні властивості м'яса. Чинники, що впливають на гелеобразующую здатність білків.
інфо

Активація дріжджів
Значення хлебобулочних виробів в живленні людини. Види бродіння при приготуванні тесту. Біохімічні аспекти приготування тесту. Методи активація пресованих дріжджів. Газообразующая здатність пшеничної муки. Методи дослідження якості дріжджів.
інфо

Активація сухих дріжджів із застосуванням харчової підгодівлі
Застосування харчової підгодівлі для підвищення життєздатності дріжджів. Розгляд дії комбінованої дрожжевой підгодівлі, вмісної суміш подрібнених цеолитсодержащего туфа і сухих хлебопекарних дріжджів. Ферментативная активність дріжджів.
інфо

Активність води, її вплив на якість продукції громадського харчування
Біологічна роль води, її якість і активність в харчових продуктах. Аналіз підземних водних ресурсів. Благотворний і неблаготворний вплив їх використання. Фільтри для води, методи очищення від домішок. Аналіз водопостачання м. Смоленська.
інфо

Актуальний асортимент і приготування гарячих соусів до блюд з м'яса
Класифікація і асортимент сучасних соусів. Характеристика сировини, що використовується. Технологічні режими і прийоми приготування гарячих соусів. Особливості їх оформлення і відпуску. Дефекти продуктів і їх усунення. Складання алгоритмів блюд.
інфо

Алкогольні напої
Склад мартини, історія його створення. Основні групи вермутів. Цікаві факти об мартини. Про таємниці виробництва і мистецтво пития нормандских сидрів. Як правильно прочитати етикетку на пляшці вина. Обов'язкові написи на етикетках французьких вин.
інфо

Алкогольні напої
Споживчі властивості алкогольних напоїв і їх класифікація. Проблема якості алкогольної продукції, що реалізовується на російському ринку. Частка нелегальної продукції. Огляд ринку товарів алкогольних напоїв. Експертиза якості алкогольних напоїв.
інфо

Аналіз асортименту і експертиза якості плавлених сирів
Сучасний стан ринку сирів. Класифікація, характеристика і споживчі властивості плавлених сирів; чинники, що формують їх якість. Аналіз асортименту, експертиза і оцінка якості плавлених сирів, вироблюваних в ВАТ "Іркутська маслосирбаза".
інфо

Аналіз асортименту і експертиза якості плавленого сиру, що реалізовується в супермаркеті "Бистроном" міста Новосибірська
Вивчення російського ринку плавлених сирів. Основні правила упаковки, маркіровки і зберігання продукту на підприємстві. Ознайомлення з умовами проведення експертизи сиру: ідентифікація, аналіз органолептических показників і дегустаційна оцінка.
інфо

Аналіз асортименту і експертиза якості цукрового печива, що реалізовується в ТОВ "Абсолют № 42"
Харчова цінність печива цукрового і шляхи її підвищення. Чинники, що формують асортимент і якість печива. Вимоги до якості печива, дефекти, упаковка і зберігання. Споживчі переваги на ринку здобного печива в місті Петрозаводське.
інфо

Аналіз асортименту і проведення експертизи якості копчених ковбас, що реалізовуються магазином № 1 ТОВ "Омський Торговий Альянс" м. Омська
Вивчення кон'юнктури ринку ковбасних виробів в РФ. Класифікація асортименту копчених ковбас і їх харчова цінність. Склад м'ясної сировини, рецептури і основ технології виробництва копчених ковбас. Проведення аналізу асортименту копчених ковбас.
інфо

Аналіз асортименту і технологій п/ф із заварного тесту
Характеристика виробів із заварного тесту, оцінка їх харчової цінності і хімічний склад, значення в живленні. Опис видів сировини, вживаних у виробництві даної групи кулінарних виробів, технологія приготування, вдосконалення асортименту.
інфо

Аналіз асортименту і товароведная характеристика пюреобразних плодоовочевих консервів для дитячого харчування
Класифікація і асортимент консервів для дітей, їх хімічний склад і показники якості. Особливості виробництва консервів для дитячого харчування. Можливі причини псування консервів. Правила приймання і відбору проб для аналізу якості консервів.
інфо

Сторінка:  1   2   3   4   5   6   » 

астрономія  |  безпека життєдіяльності  |  військова справа  |  географія  |  геологія  |  екологія  |  етика  |  журналістика  |  краєзнавство  |  кулінарія  |  література  |  математика  |  митна система  |  музика  |  політологія  |  природознавство  |  релігія  |  філософія  |  хімія  |  різне  |  право

© 2018-2022  4ua.co.ua